Тук ще намерите всякакви калъфи и аксесоари за своето мобилно устройство!

Кожен калъф Nuoku (книга) за Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)

()

Описание:

  • направен от естествена свръхкачествена кожа 
  • специално за Samsung Galaxy Note 10.1
  • тип на отваряне-книга
  • защита от драскотини, протриване, прах и замърсявания
  • амортизира силата на удара при падане
  • вътрешната подплата е направена от мек микрофибър
  • строг дизайн
  • надеждно фиксира таблета отвътре
  • снабден с всички необходими прорези, осигуряващи свободен достъп до функциите на таблета
88,00 лв.

Вие можете да прегледате и тествате пратката преди да я заплатите. В случай, че имате забележки- да я върнете. Времето за доставка е 1-2 дена. Администратор ще се свърже с Вас за уточняване на времето и цената на доставката. Поръчки над 50 лв. се доставят за наша сметка.

88,00 лв.
За продукта

Коженият калъф Nuoku е произведен специално за таблета Samsung Galaxy Note 10.1. Калъфът е направен от свръхкачествена кожа. Използваната кожа е приятна при допир и не се плъзга в ръката, отлично се грижи за вашият Samsung Galaxy Note 10.1. Кожата дълго време ще запази идеалните си защитни свойства. Тя не се протрива, не избледнява на слънце, не се деформира и не се разпъва. 

Коженият калъф идеално запазва вашият телефон от замърсявания, драскотини  и повреди. Кожата амортизира силата на удара при падане и удари. Не се електрезира, приятна при допир и не се плъзга в ръката и по различни повърхности. Калъфът има строг дизайн и тип на отваряне- книга.Този тип е много удобен и интересен .

Кожен калъф Nuoku (книга) – елегантна защита за вашият  смартфон. 

Търговска компания Nuoku произвежда своите кожени аксесоари в завода Ronsin. Заводът  Ronsin повече от  10 години се специализира в производството на свръхкачествени кожени калъфи за мобилните устройства.Този завод произвежда различни разработки за Франция и Италия, а продукцията на този завод се разпродава по целия свят. 

Професионалната консултация и индивидуалното отношение към всеки клиент, са гарантирани.

Коментари

comments powered by Disqus
Бърза поръчка
Име *
Телефон *
След получаването на поръчката, ние ще се свържем с Вас за уточняване условията на доставката и плащането, а също така цвета и вида на фолиото.