Тук ще намерите всякакви калъфи и аксесоари за своето мобилно устройство!

Кожен калъф (флип) SGP Illuzion за HTC One

()
  • направен ръчно от висококачествена естествена кожа
  • вътрешна подплата от мек микрофибър
  • безмагнитна конструкция
  • превъзходна защита за HTC One от външни въздействия
  • тип отваряне «флип долу»
  • ултратънък (0.5 мм) и лек
  • дава достър до всички функции на телефона
  • гладка кожа, елегантен дизайн, създаден от SGP
88.00 лв.

Вие можете да прегледате и тествате пратката преди да я заплатите. В случай, че имате забележки- да я върнете. Времето за доставка е 1-2 дена. Администратор ще се свърже с Вас за уточняване на времето и цената на доставката. Поръчки над 50 лв. се доставят за наша сметка.

88.00 лв.
За продукта

Южнокорейската компания SGP не случайно е един от лидерите на пазара за мобилни аксесоари. Компанията е в постоянно развитие и създава елегантни и качествени аксесоари. Специлно за клиентите, които предпочитат строгия, елегантен стил, естествените материали, ръчната изработка, приятни при допир и удобни калъфи, е създаден калъфът от естествена кожа SGP Illuzion Legend за HTC One.

Аксесоарът е с безупречно качество. На създателите им се е отдало да постигнат феноменално тънък калъф - едва 0.5мм – като при това са успели да запазят защитните свойства. Калъфът ефективно ще защити устройството от всякакви неблагоприятни въздействия, а също така чудесно амортизира удара, съхранявайки чувствителните вътрешни микросхеми. В конструкцията  не са използвани магнити – аксесоарът ще запази дълго време изходните си качества.

Калъфът е направен ръчно от здрава, щателно обработена естествена кожа. Конструкцията плътно приляга към HTC One, без да създава луфтове и опасност от изпадане. Калъфът е направен с тип отваряне «флип долу» и абсолютно не пречи на комфортната работа с устройството – използвате смартфона, без да се налага да го вадите от калъфа. 

Коженият луксозен калъф SGP Illuzion Legend за HTC One – стилно допълнение към индивидуалния ви стил, разкошно допълнение с високо качество.

Професионалният подход и индивидуалното отношение към всеки клиент, са гарантирани!

Коментари

comments powered by Disqus
Бърза поръчка
Име *
Телефон *
След получаването на поръчката, ние ще се свържем с Вас за уточняване условията на доставката и плащането, а също така цвета и вида на фолиото.